fredag 24 augusti 2012

Föräldramöte

Tisdag den 4e september klockan 18.30 bjuder vi in till föräldramöte gällande fritidsverksamheten. Du kan ladda ner en inbjudan här; Inbjudan till föräldramöte.

Skolledningen vill gärna informera om vad som kommer tas upp på föräldramötet och om den nya organisationen, det brevet kan du hämta här; info till fritidsföräldrar.

Välkomna den fjärde!

torsdag 23 augusti 2012

Välkommen till hösttterminen 2012

Så var det äntligen dags för en ny termin på fritids!
Det har skett lite förändringar i fritidsverksamheten, några i personalen har slutat, och några har kommit nya och vi har gjort lite förändringar i verksamhetens upplägg.

Vi har gjort en liten informationsbroschyr som vi idag kommer att skicka hem med alla barn som går på fritids, den kan du även ladda ner här; Välkommen till Sorgenfriskolans fritidsverksamhet.

Du kan också ladda ner en utskrivbar folder (dubbelsidig) här; Välkommen till Sorgenfriskolans fritidsverksamhet (broschyr).

Om du tittar in under sidan "Fritidspersonalen" kan du hitta nya bilder på personalen (den är under bearbetning, så det kommer att dyka upp fler bilder under de närmsta dagarna).

Tisdag den 4e september kommer vi att ha ett föräldramöte gällande fritidsverksamheten. En inbjudan till denna kommer på bloggen.

Vi kommer även idag att skicka med uppdateringsblanketter till de barn som gick på fritids förra terminen, var snälla och skicka tillbaka dessa så fort som möjligt!

Om ni har några funderingar så kontaktar ni oss enklast genom följande telefonnummer;
040-34 67 40
040-34 62 06

onsdag 22 augusti 2012

Hälsning från Stina

Vår fantastiska fritidspedagog Stina har tyvärr slutat på Sorgenfriskolan för att ge sig ut på nya äventyr. Hon hälsar så mycket till alla barn och föräldrar och om vi har tur kanske hon kommer och hälsar på snart!